Версія для друку

Дні мехмату: від мозкового штурму до марафону

У рамках традиційних Днів механіко-математичного факультету з 14 по 18 травня відбулися святкові заходи в новому форматі.

Це був новий, за словами студентів, мегакрутий experience для нашого факультету, організаторів свята, ради студентів та всіх учасників.

На початку тижня у стінах факультетського #StudentHub студенти та викладачі зіграли в інтелектуальну гру #Мафія_ММФ, участь у якій узяв навіть декан факультету Олександр Васильович Хамініч. Гра була тематичною та приуроченою до майбутньої сесії – дехто грав роль двієчника-мафіозі, а хтось приміряв на себе роль детектива з деканату! У будь-якому випадку – і студенти, і викладачі чудово впоралися зі своїми обов’язками.

15 травня вперше на факультеті пройшов відкритий турнір з шахів. Цей захід став однією зі складових грандіозної події з новою та цікавою назвою #Тиждень_ММФ під гаслом «Механіко-математичний факультет_100 років_ДНУ». Змагалися студенти та викладачі факультету, а також студенти фізтеху, хімічного та факультету прикладної математики. Турнір був проведений за круговою схемою з використанням електронних шахових годинників. Переможцями стали:

1-е місце – Олександр Братута (ФПМ);

2-е місце – Василь Чупордя, доцент кафедри геометрії та алгебри (ММФ);

3-є місце – Олександр Марфін (ФТФ).

Це була перша велика «мехматівська шахова партія», яку організатори планують провести й наступного року.

17 травня студенти факультету влаштували смачний тематичний благодійний ярмарок, пройшли лабіринтами квесту, а ввечері зіграли в клубі #Moulin_Rouge в інтелектуальну гру «ЩО?ДЕ?КОЛИ?». На гру зібралося значна кількість команд, щоб підтвердити свій високий інтелектуальний рівень. Команди, як і завжди, з використанням методу мозкового штурму, змагалися в цікавому поєдинку, де перемогу здобула команда викладачів мехмату.

У завершальний день після марафонського забігу на заняттях з фізичної культури у студентів ММФ була можливість випробувати фортуну під час розіграшу додаткових балів.

Весь тиждень будь-який бажаючий мав можливість написати ювілярам теплі побажання, адже історія механіко-математичного факультету тісно пов’язана з історією самого університету, якому виповнюється цього року 100 років. Факультет є одним із найстаріших в університеті, його створено на основі фізико-математичного факультету (1918).

Студентська рада механіко-математичного факультету дякує усім за прекрасні слова підтримки та побажання, усім студентам та викладачам, які приєдналися до масштабного святкування Дня народження чудового факультету.

Студентська рада механіко-математичного факультету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram