Версія для друку

Дбаймо один про одного

На економічному факультеті Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара провели тренування з об’єктної евакуації та пожежної безпеки.

Для набуття практичних навичок студентами та співробітниками в умовах надзвичайних ситуацій на факультеті було проведено тренування з об’єктної евакуації. Під пильним наглядом представників Штабу цивільної оборони університету студенти разом із викладачами та співробітниками факультету злагоджено, швидко, а головне, без загальної паніки прямували до виходів з навчального корпусу. Ми – змогли! Повну та загальну евакуацію з навчального корпусу № 5, де саме й розташований економічний факультет, здійснили менше ніж за 3 хвилини! Це відповідає нормативам для такої евакуації. Тренування з об’єктної евакуації виявилося надзвичайно важливим, адже теоретичні знання з евакуації тепер закріплені практично.

Також ініціативна група викладачів на базі економічного факультету пройшла підвищення кваліфікації із пожежної безпеки. Навчання проводили представники ДП "Дніпропетровський навчально-курсовий комбінат «Моноліт»". За час навчання найбільше запам’яталися практичні заняття із використання протипожежних засобів. У результаті викладачі факультету успішно склали іспит та отримали відповідні посвідчення.

Тепер ми точно знаємо, як поводити себе в надзвичайних ситуаціях, і допоможемо іншим.

Завідувач кафедри фінансів,
доцент Оксана Грабчук


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram