Версія для друку

Економічний квест для абітурієнтів міста

Цієї весни на економічному факультеті ДНУ імені Олеся Гончара відбувся традиційний захід – Економічний квест. Травневого суботнього ранку вже вшосте він зібрав у стінах факультету школярів та абітурієнтів міста, які вже зовсім скоро оберуть бажану спеціальність та омріяний університет.

Активні студенти на чолі з викладачем кафедри статистики, обліку та економічної інформатики Дар’єю Бесчастною ретельно продумали маршрут рідним містом, вигадали цікаві станції з неординарними завданнями на економічну тематику. Особливістю цього квесту було впровадження автоматизованих технологій – бота, який скеровував учасників, надавав завдання та перевіряв правильність їх виконання. Так, абітурієнти разом із студентами-наставниками розв’язували цікаві приклади, що містили знаки для сліпих людей, надруковані на національній валюті, вираховували вартість найдешевшого борщу, намагалися створити оригінальну рекламу запропонованим товарам, проходили економічні тести, задачі, пояснювали терміни за допомогою жестів, розробляли дизайн власних грошей. Учениця 11-го класу Ліцею інформаційних технологій Аріна Нетудихата, поділившись своїми емоціями, сказала: «Мені дуже сподобався квест, адже він поєднував те, що мені подобається – економіку і спорт. Я не чула, щоб подібні заходи проводили якісь інші університети в місті».

Вдосталь набігавшись та подолавши всі завдання, учасники зібралися для того, щоб підбити підсумки. Так, І місце посіли одразу дві команди: команда Дніпровського обласного ліцею фізико-математичного профілю та одна із команд Ліцею інформаційних технологій. Усі учасники отримали солодкі призи та незабутні враження. Втомлені, але задоволені, учасники та студенти зробили спільне фото на пам’ять про ще одну сторінку свого життя.

Економічний факультет запрошує абітурієнтів продовжити навчання, тому що у нас велика увага приділяється як якісній освіті, так і яскравому студентському життю.

Не словами, а діями ми доводимо, що Економ – на щасті і враженнях не економить!

Економічний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram