Версія для друку

Студенти-економісти ДНУ – одні з найкращих у статистиці

Студенти економічного факультету вдало виступили у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Статистика», який проходив наприкінці квітня у стінах Національної академії статистики, обліку та аудиту (м. Київ).

У заключному етапі олімпіади взяли участь студенти з 23 закладів вищої освіти України. Наші представники – Юрій Гуртовий, студент ІІ курсу спеціальності «Економіка», та Ростислав Покутинський, студент ІІІ курсу спеціальності «Прикладна статистика», відповідно здобули 3-тє та 6-те місця. Окрім диплома, Юрій Гуртовий також був відзначений окремою грамотою.

Захистивши з гідністю ім’я рідного університету, Юрій та Ростислав, по суті, продовжили загальну тенденцію щорічних успішних виступів студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара на подібних змаганнях. Адже кафедра статистики, обліку та аудиту ДНУ бере активну участь у підготовці й організації олімпіади з профільної загальнообов’язкової для всіх економістів дисципліни «Статистики» з першого року її заснування. Зокрема, протягом останніх восьми років підготовку нашої команди до Всеукраїнської студентської олімпіади зі статистики проводять викладачі кафедри статистики, обліку та економічної інформатики доцент Вікторія Дмитрієва та викладач Дар’я Бесчастна.

Відповідно, високий рівень викладання та фахової підготовки переконливо засвідчують високі результати наших студентів – майбутніх економістів, які обрали своєю професією роботу з великими масивами інформації та бізнес-аналітику, засновану на розумінні економічних процесів і знанні статистики.

Економічний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram