Версія для друку

Міс і Містер економічного факультету

На економічному факультеті відбулося феєричне шоу, під час якого в оригінальний спосіб визначили володарів титулів Міс та Містер економічного факультету ДНУ 2018 року.

В урочисто прикрашеному залі Палацу студентів ДНУ зібралися студенти, батьки, гості й викладачі, щоб підтримати учасників у конкурсі краси та мужності. Вітаючи конкурсантів, в.о. декана економічного факультету професор Тетяна Гринько щиро побажала їм отримати незабутні емоції та спогади про їхнє яскраве студентське життя.

Темою вечора стало «Останнє протистояння» між хлопцями та дівчатами. Наші «зірки» намагалися вразити своїми талантами, наче зброєю, не лише один одного, але й усіх присутніх. Продемонструвавши всі свої вміння й харизму під час дефіле, учасники дали міні-інтерв’ю, аби трішки розповісти про себе, а після цього розпочалася, мабуть, найцікавіша частина – творчі номери. А вони у нас були абсолютно різноманітними.

Наприклад, Марина Царапкіна зовсім по-новому, лірично виконала знайомий усім хіт минулого року «Тает лёд»; Олександр Бордусь своїм філософсько-ліричним виступом нагадав про тих, завдяки кому сьогодні можемо спокійно жити і вірити в завтрашній день – наших захисників; Олександр Коротя вразив усіх музичним номером, поєднавши гру на гітарі та скрипці. Ще одна наша учасниця Анастасія Кандірал додала незвичайного саунду пісні, граючи на флейті; Дарина Чудіна поділилася з публікою енергією запального танцю, а Сергій Кравченко – переживаннями, думками, власною філософією.

Поки журі вирішувало, кому віддати титули та номінації, гостей вражали підготовленою концертною програмою, жартами, призами від спонсорів, які можна було отримати, беручи участь у конкурсах.

За рішенням журі Містером економічного факультету став студент групи ЕУ-17у-1 Сергій Кравченко, а Міс – студентка групи ЕА-16-1 Анастасія Кандірал. Титули віце-міс і віце-містер здобули студентка групи ЕМ-17-1 Дарина Чудіна та Олександр Коротя з групи ЕФ-17-1. Визнання глядачів отримали Марина Царапкіна, студентка групи ЕФ-17-1 і Олександр Бордусь із групи ЕО-16-1 – Міс та Містер глядацьких симпатій відповідно.

Із впевненістю можна сказати, що свято весни, молодості, краси та мужності вдалося! До нових зустрічей на економічному факультеті, адже тільки Економ – на щасті і враженнях не економить!

Юрій Гуртовий,
студент спеціальності «Економіка»


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram