Версія для друку

Перші в спорті – студенти ДНУ!

Нещодавно спортсмени Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара стали найкращими у V Студентських Спортивних іграх Дніпропетровської області з настільного тенісу та у Чемпіонаті міста серед студентів з плавання.

З настільного тенісу змагалися 17 команд з одинадцяти закладів вищої освіти області. ДНУ представляли дві команди під керівництвом головного тренера, старшого викладача кафедри фізичного виховання Тетяни Глоби. Виборовши перше місце у загальнокомандному заліку, наші спортсмени також відмінно відзначились і в особистому. А саме, Сергій Барановський (ФСНМВ) здобув перше місце, Вікторія Алєщенко (ЕФ) – друге. У парному жіночому розряді Вікторія Алєщенко та Ганна Белькова (ХФ) вибороли друге місце. Юнаки у парних розрядах були ще кращими: Сергій Барановський та Олександр Комаров (ФТФ) зайняли перше місце. Найкращими виявились наші студенти і в парному змішаному розряді: Вікторія Алєщенко та Сергій Барановський вибороли перше місце, не давши суперникам жодного шансу на перемогу.

У плаванні змагалися 9 студентських команд, де ДНУ був представлений 21 учасником і двома командами. Як зазначила головний тренер збірної Ірина Головійчук, цього року наша команда була як ніколи дружньою і готовою до перемоги. Тому перше місце і перемога команди ДНУ були дуже очікуваними і здобуті у безкомпромісному суперництві з представниками інших навчальних закладів. Зокрема, наші плавці-дівчата посіли два перших місця в естафетному комбінованому плаванні та вільним стилем, також друге місце в естафетному плаванні вільним стилем здобула змішана команда у складі двох юнаків і двох дівчат. В особистому заліку Юлія Захарова (ХФ), Вікторія Пилипенко (ФП) на двох дистанціях, Тетяна Кравцова (ФТФ) та Ангеліна Борисова (ФПМ) посіли перші місця. Владислава Дідковська (ФМЕ) та Ольга Котельникова (ФСНМВ) вибороли друге місце, а Януш Фролов (ФФЕКС) двічі став срібним призером змагань. Загальна скарбничка нашої команди мала майже 100 очок переваги перед найближчим переслідувачем – командою Придніпровської державної академії будівництва і архітектури.

Отже, привітаємо наших спортсменів з обох команд і побажаємо гарного настрою, ще більших перемог і успіхів у навчанні!

Доцент кафедри фізичного виховання та спорту
Ірина Головійчук


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram