Версія для друку

Пробне математичне тестування для школярів

Нещодавно на механіко-математичному факультеті пройшло безкоштовне пробне тестування з математики у форматі ЗНО для майбутніх вступників. У заході взяли участь більше 200 школярів із різних середніх навчальних закладів нашої області.

Усі учні 10-11-х класів, які бажали взяти участь у цьому заході, мали змогу протягом місяця зареєструватися на сайті факультету. Вже невдовзі випускникам 11-х класів необхідно буде пройти загальноукраїнське тестування, результати якого визначать їхній подальший шлях. Таким чином, отриманий досвід буде для них корисним.

Активні учасники студентського самоврядування механіко-математичного факультету підготували та провели тестування, присвятивши його майбутньому золотому ювілею Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара – 100-річчю від дня заснування. Студенти пишаються, що їхній факультет стояв у витоків народження рідного університету.

Особливістю цього тестування було те, що організатори розробили завдання не лише для 11-х, а й для 10-х класів, учні яких вже зараз починають замислюватися про своє майбутнє та готуватися до тестування 2019 року.

Після перевірки робіт організатори кожному учаснику повідомили результат, а провідні викладачі факультету провели детальний аналіз усіх завдань і помилок.

Крім того, школярі залучилися до цікавих екскурсій лабораторіями кафедри аерогідромеханіки та енергомасопереносу ДНУ, де їм продемонстрували практичні роботи на аеродинамічних трубах та ознайомили з можливостями і перспективами навчання на спеціальності 113 «Прикладна математика» за освітньою програмою «Прикладне комп’ютерне та математичне моделювання».

Це вже третій подібний захід від механіко-математичного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Наступне тестування заплановане вже на осінь цього року.

Механіко-математичний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram