Версія для друку

Студенти-економісти стали призерами Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

3 квітня на базі ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» відбувся заключний етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка підприємства», в якому студентки економічного факультету ДНУ ім. О. Гончара Катерина Лимаренко (гр. ЕП-17м-1) і Карина Мовша (гр. ЕП-14-1) здобули відповідно друге і третє місця.

Загалом 38 учасників з усієї України представили свої наукові роботи на розгляд авторитетній галузевій конкурсній комісії, у складі якої були провідні науковці України, та під час активної дискусії переконливо й аргументовано доводили до наукової спільноти свою позицію.

Зокрема, Катерина Лимаренко під керівництвом д-ра екон. наук, професора Т.В. Гринько визначила наукові основи формування стратегії розвитку підприємства на засадах зміцнення його потенціалу, а Карина Мовша під керівництвом канд. екон. наук, доцента В. Г. Бикової сформулювала принципові положення розробки конкурентної стратегії підприємства в умовах мінливого ринкового середовища.

Розпочала хвилю перемог студентів-економістів Катерина Рябук (гр. ЕП-16-1), яка за результатами представленого дослідження під керівництвом канд. наук з держ. упр., доцента Л.А. Величко отримала диплом третього ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво» на базі Житомирського державного технологічного університету.

Вітаємо переможниць і їхніх наукових керівників та бажаємо успіхів у навчанні та нових досягнень у розвитку економічної науки.

Економічний факультет
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram