Версія для друку

Якість наукових публікацій ДНУ відзначено сертифікатом міжнародної виставки

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара отримав сертифікат «Якість наукових публікацій» на IX Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2018», що проходила за підтримки Міністерства освіти і науки України з 15 по 17 березня у Києві.

Сертифікат наймасштабнішої освітньої виставки України наш університет здобув відповідно до показників рейтингу міжнародної наукометричної бази даних «Scopus». Уже кілька років поспіль у цьому міжнародному рейтингу ДНУ посідає восьме місце. Окрім того, за активну організаторську та педагогічну діяльність зі сталого зростання якості сучасної освіти у рамках виставки відзнаку отримав і ректор нашого університету Микола Вікторович Поляков.

«Приємно, що оргкомітет виставки відзначив сертифікатом результати наукової діяльності нашого університету, широко представлені у світових фахових виданнях, що входять до наукометричної бази даних «Scopus». ДНУ ім. О.Гончара впродовж останніх років стабільно посідає 7-8 місця серед українських ЗВО за кількістю зареєстрованих публікацій фахівців університету. Зокрема, найвагоміші наші наукові здобутки отримані у галузі природничих та технічних наук: медико-біологічні та хімічні дослідження, нанотехнології, фізика Всесвіту, ракетно-космічна техніка, радіоелектроніка», – розповів проректор з наукової роботи ДНУ, професор Сергій Оковитий.

Високий рівень діяльності нашого університету організатори виставки також відзначили спеціальним дипломом. Таку нагороду Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара отримав, зокрема, за презентацію досягнень й інноваційних пошуків у реформуванні національної сфери освіти та науки.

Як ми вже повідомляли, наш заклад виявився й абсолютним переможцем тематичної номінації «Упровадження сучасних методів навчання, проектів, програм і технологій для удосконалення та підвищення ефективності освітнього процесу». Власне, за прикладні розробки фахівців із фізико-технічного факультету, факультету фізики, електроніки і комп’ютерних систем та факультету прикладної математики в інженерній та технічній сферах ДНУ був удостоєний золотої медалі. Нагадаємо, свої досягнення на форумі університет презентував спільно з Інжиніринговою школою «Асоціації Ноосфера».

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram