Версія для друку

Нові перемоги циркової студії «Радуга»

Нещодавно учасниці народної циркової студії «Радуга» Палацу студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара здобули два перших місця на IV Всеукраїнському чемпіонаті з пілонного спорту та повітряних дисциплін Artistic Pole Dance у Кривому Розі.

Наші спортсменки представляли номери з повітряної гімнастики і змагалися за звання кращих серед 100 колег зі всієї України. Зокрема, першість у своїй віковій категорії в номінації «Любителі» виборола студентка ІІ курсу механіко-математичного факультету ДНУ Марія Видавська, а перше місце в номінації «Професіонали» отримала студентка IV курсу Дніпровського медичного коледжу Ілона Кириченко. Переможні виступи були підготовані під керівництвом тренерів Тетяни Золотової та Аліни Терехової.

І хоча Марія Видавська зовсім нещодавно прийшла до колективу цирковій студії «Радуга», але вже встигла зрозуміти: лише подолавши труднощі, можна відчути солодкий смак перемоги. Зараз дівчина готує окремий номер для виконання на головному концерті сезону – фестивалі «Студентська весна».

А от Ілону Кириченко, яка з дитинства навчається в студії, вже неодноразово відзначали на різних конкурсах і фестивалях циркового мистецтва. Саме вона дає багато корисних порад для досягнення успіху молодшим подругам.

Зазвичай для того, щоб тебе вважали професіоналом, потрібно дуже ретельно працювати і постійно вдосконалюватися. Але виникає питання: як можна обрати собі хобі, яке згодом може стати професією? Багато випускників народної циркової студії «Радуга» вже змінили обрану «земну» професію на «повітряну» – стали професійними артистами цирку. А поки їм вдається поєднувати навчання в університеті та тренування – є час подумати.

Тож бажаємо нашим студентам успіху в навчанні та нових перемог у цирковому мистецтві!

Народна циркова студія «Радуга»
Палацу студентів
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram