Версія для друку

Магістрам економічного факультету урочисто вручили дипломи про вищу освіту

12 лютого на економічному факультеті Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулося урочисте вручення дипломів про здобуття повної вищої освіти студентам-магістрам.

Найбільша аудиторія факультету зібрала почесних гостей, завідувачів кафедр і викладачів, кураторів, які протягом п’яти з половиною років постійно підтримували своїх студентів і, звичайно, наших випускників-магістрів, для яких вже перегорнута ще одна сторінка, пройдений черговий етап у житті!

Урочисту частину відкрили внесенням Державного прапору представниками обласного військкомату та виконанням Державного Гімну України.

На свято вручення дипломів запросили гостей. Так, Олександр Галаган, голова Дніпропетровської міської організації роботодавців зауважив, що від сьогодні на підприємствах та установах області матиме змогу працювати талановита молодь – випускники економічного факультету. Сергій Дулєпов, засновник та власник консалтингової компанії «Інтеграл», випускник економічного факультету привітав із досягненням нової сходинки у житті та побажав нашим студентам не стояти на місці, а вдосконалюватися, розвиватися, адже тільки так можна досягти найкращих результатів у своїй професії.

«Сьогодні одночасно радісний для вас і сумний для нас, шановні студенти, день, – звернулася до магістрів в.о. декана економічного факультету професор Тетяна Гринько. – Адже сьогодні ви покидаєте вже такі рідні стіни нашого факультету! Проте пам’ятайте, що ви з гордістю будете нести ім’я “Випускник сторіччя Університету”!»

Після привітань високих гостей почалася церемонія вручення дипломів, у якій взяли участь завідувачі кафедр та куратори груп.

У заключній частині церемонії слово було надано випускникам, які подякували за знання та навички, отримані під час навчання, зокрема студент групи ЕС-16м-1 Денис Бакай вдячний своїм одногрупникам за приємну компанію, сімейну атмосферу, а куратору Дар’ї Бесчастній – за підтримку, допомогу та мотивацію до нових звершень.

Зичимо вам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх ваших мрій і життєвих планів. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю вступу на ниву дорослого життя!

Також економічний факультет висловлює подяку за організацію заходу доценту кафедри статистики, обліку та економічної інформатики Наталії Віткі та студенту групи ЕА-16-1 Юрію Гуртовому.

Відповідальна за організаційно-виховну роботу
на економічному факультеті
Дар’я Бесчастна


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram