Версія для друку

Від курсової роботи – до Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Курсові роботи двох студентів-магістрів спеціальності 051 «Економіка» Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, які навчаються за спеціалізацією «Економічна кібернетика», пройшли відбір до Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Кафедра економічної кібернетики виокремила дослідження студентів групи ЕА-17м-2 Дениса Глушкова та Сергія Острянина, оцінивши їхню актуальність, високий науковий рівень та практичну цінність отриманих результатів. Другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю економічна кібернетика проходитиме у 2017-2018 н. р. на базі Львівського національного університету імені Івана Франка.

Використання теорії кумулятивного економічного ефекту, методів нейронних мереж, генетичних алгоритмів, прийняття управлінських рішень в умовах невизначеності, синергетичного підходу до побудови моделей поведінки економічних агентів, некооперативної теорії ігор – це неповний перелік апарату економіко-математичного моделювання, який був використаний та реалізований із застосуванням сучасного програмного забезпечення студентами-кібернетиками.

Фахівці з економічної кібернетики – це економісти-аналітики, які мають високу кваліфікацію у сфері моделювання, аналізу та управління різноманітними секторами економіки, що забезпечується, зокрема, поглибленим вивченням математичного апарату економічних досліджень під керівництвом кваліфікованих науково-педагогічних працівників та застосуванням новітніх інформаційних технологій.

Бажаємо студентам та їхнім науковим керівникам успіхів у конкурсі, нових досягнень та плідних наукових ідей.

Завідувач кафедри економічної кібернетики,
доцент Роман Іванов


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram