Версія для друку

Новорічний вечір на економічному факультеті

Кінець календарного року для наших студентів і викладачів це завжди гаряча пора: сесія, заліки, іспити... Проте наприкінці грудня в повітрі вже пахне мандаринами і ялинкою, що нагадує нам про наближення Нового року та Різдва Христового. І ось уже четвертий рік поспіль на кафедрі економіки, підприємництва та управління підприємствами Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара проходить новорічний вечір за участю студентів і викладачів.

Слава про свято кафедри економіки, підприємництва та управління підприємствами шириться економічним факультетом, і участь у ньому вже стала бажаною для багатьох наших студентів і викладачів. Як підсумок, заходу в стінах 5-го корпусу університету стало тісно, тому цьогоріч було вирішено проводити його в Палаці студентів. Участь у дійстві взяли не лише всі групи й викладачі нашої кафедри, а й запрошені гості з інших кафедр економічного факультету ДНУ.

Пісні, танці, конкурси, сміх і веселощі заповнили в цей вечір Малу залу Палацу студентів. Загальна тематика свята присвячувалася мистецтву, відтак, кожен колектив учасників розкривав задану тему. А яке ж святкування Нового року без Діда Мороза, Снігуроньки і новорічних подарунків? Без уваги не залишився жоден із наших учасників. Море позитивних емоцій і посмішки на обличчях залишилися в кінці вечора в кожного з присутніх, та, звичайно, й невелика втома. Адже скільки сил було вкладено в організацію свята! Проте дивлячись у палаючі очі студентів і викладачів можна було з упевненістю сказати, що воно вдалося!

Студент
кафедри економіки, підприємництва
та управління підприємствами
Іван Валуйський


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram