Версія для друку

Університет пропонує професійну підготовку з англійської мови на рівні С1

У 2017-2018 навчальному році Регіональний центр іноземних мов ДНУ підтвердив свій статус центру підготовки до Кембриджських іспитів з англійської мови. Тож цього року ми вирішили розширити свою діяльність та запропонувати підготовку з англійської за програмою рівня С1, що є професійним рівнем володіння мовою, наближеним до рівня володіння носіїв.

Відтак, слухачами Центру стали не лише студенти ВНЗ, але й викладачі, доценти, завучі шкіл нашого міста та інші фахівці, робота яких вимагає використання англійської мови на практиці (співробітники аеропортів, інформаційних агенцій тощо). Вони прагнуть не лише тренувати власні мовленнєві навички, але й суттєво збагачувати словниковий запас, фразеологію, ідіоматику та використовувати складні граматичні конструкції як в усному, так і в письмовому мовленні.

Усьому цьому сприяють автентичні матеріали від Cambridge University Press, які використовуються у курсі. Вони мають мультимедійну підтримку і дозволяють ефективно відпрацьовувати та поліпшувати усі види мовленнєвої діяльності – говоріння, читання, письмо та аудіювання.

Але чи не найважливіше те, що за допомогою таких сучасних навчально-методичних матеріалів та під керівництвом провідних фахівців центру наші слухачі готуються до складання міжнародного кваліфікаційного іспиту з англійської мови Cambridge Advanced English (C1) наприкінці навчального року.

Насамкінець хотілося б сказати, що шліфування мови та пізнання нового дає не лише можливість скласти іспит, але й повсякчасне задоволення та наснагу рухатися вперед. Тож приєднуйтесь до нас! Будемо раді бачити нових слухачів у нашому центрі!

Регіональний центр іноземних мов ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram