Версія для друку

День кафедри статистики, обліку та економічної інформатики

Співробітники кафедри статистики, обліку та економічної інформатики економічного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара завжди залишаються вірними своїм традиціям. І вже у вісімнадцяте відсвяткували День кафедри.

Відбулося свято 6 грудня в Малій залі Палацу студентів ДНУ. Темою цьогорічного заходу стало «ЖЗЛ, або Дізнайся про знаменних людей більше». На святі були і щирі привітання, і запальні танці, і чудовий гумор, і пісні, і навіть вікторина з такими бажаними подарунками до сесії.

Відкрили захід студенти ІІ курсу спеціальності «Економіка». На сцені глядачі побачили Олександра Пушкіна, Степана Бандеру, Наполеона Бонапарта, Карла Маркса, Христофора Колумба і навіть Мерелін Монро, яких талановито зіграли наші студенти.

А спільним номером студенти третього курсу спеціальностей «Прикладна статистика» й «Облік і аудит» підкреслили дружність нашої чудової кафедри. За допомогою магічної шляпи та пісень студентки Іванна Мушин і Дар’я Моїсеєнко з точністю охарактеризували улюблених викладачів.

Звичайно, ніхто не забув і про наших першокурсників. Куратори груп вручили новоспеченим студентам цінні подарунки та солодкий торт. Ми сподіваємося, що студенти першого курсу вже встигли зрозуміти, що кафедра статистики, обліку та економічної інформатики ДНУ – єдина, дружна і доброзичлива родина.

До загального святкування долучилися також студенти четвертого курсу спеціальності «Облік і аудит». Вони провели розіграш солодких призів за відповіді на цікаві запитання, які стосувалися економіки та видатних особистостей України.

Усіх сміятися змусили студенти другого курсу спеціальності «Облік і оподаткування». В жартівливій формі за допомогою гумористичних куплетів вони охарактеризували клопітку, але цікаву роботу бухгалтера.

Як проходить екзамен на нашій кафедрі показали вже майже професійні статистики, а саме студенти групи ЕС-14-1. У їхньому виступі взяли участь і такі артистичні викладачі, як Дар’я Бесчастна та Владислав Яковенко.

А далі наші викладачі довели глядачам, що вони аж ніяк не менш креативніші за студентів. На певний час їм вдалося зануритися в атмосферу студентського життя і переконливо показати, як саме проходять вступ до університету, складання сесій і магістерський випускний.

Чудовою піснею (авторства студента другого курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Федора Могильного) порадувало й талановите тріо. Федір Могильний, Іванна Мушин і Катерина Шило заспівали:

Я пам'ятаю час, коли на кафедру прийшов,

Не знаючи нікого з вас усіх.

І дуже швидко тут собі я друзів віднайшов,

І сльози віднайшов, і щирий сміх.

Статистика і облік – дисципліни не з легких…


Нам лаби сиплять, не жаліють нас.

Ми ледве доживаємо до здачі курсових,

Але здаємо все в потрібний час.

Ми різні, але всі живемо як одна сім'я,

Ми разом подолаємо усе.


Статистики і обліку ми збережем ім'я,

Надію на майбутнє принесем!

І все буде добре

Для кожного з нас!

все буде добре,

Настане наш час!

А на завершення студенти кафедри «запалили» зал фінальними піснею й танцем. Після цього всі охочі змогли зробити чудові фото з кураторами груп, а також традиційне фото всього колективу кафедри статистики обліку та економічної інформатики ДНУ ім. О. Гончара.

«Саме такі свята роблять нас відкритішими та добрішими», – відначила завідувач кафедри статистики, обліку та економічної інформатики ДНУ, професор Оксана Єлісєєва.

Олександр Бордусь,
ІІ курс спеціальності «Облік і оподаткування»


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram