Версія для друку

Ювілей університету в центрі уваги Наглядової ради

У черговому засіданні Наглядової ради Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара взяв участь народний депутат України Іван Куліченко.

Члени Наглядової ради зібралися для обговорення підготовки до святкування 100-річчя альма-матер та затвердження плану роботи на 2017-2018 роки. Голова ради, академік Анатолій Булат зазначив: «100-річчя ДНУ імені Олеся Гончара – це дійсно знакова подія не тільки в житті університету та регіону, а й країни в цілому, оскільки йдеться про один із найпрестижніших класичних університетів країни, що за різними показниками своєї діяльності неодмінно входить до ТОП-десятки лідерів». Також він нагадав, що пріоритетним завданням Наглядової ради є всебічна підтримка й безпосередня участь у відпрацюванні й реалізації сучасної науково-освітньої політики університету, визначенні стратегічних напрямків його інноваційної діяльності. Тому Анатолій Федорович запросив членів ради проаналізувати підсумки діяльності університету за поточний рік та на наступному засіданні внести пропозиції до «Стратегії розвитку ДНУ імені Олеся Гончара до 2025 року».

Цього разу в роботі Наглядової ради також взяли участь заступник голови Галина Булавка, народний депутат України Іван Куліченко, заступник Генерального директора ВО «Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова» Віталій Патока, заступник Генерального конструктора з наукової і навчальної роботи ДКБ «Південне» ім. М.К. Янгеля Олександр Кашанов, директор Придніпровського наукового центру НАН України і МОН України Борис Блюсс, керівник наукового центру корпорації Ноосфера-Венчус Ігор Ханін та інші.

Вітаючи небайдужих до справ університету гостей, ректор, член-кореспондент НАНУ Микола Поляков наголосив: «Ми щиро вдячні за участь у вирішенні важливих для університету справ, за ваші зусилля, спрямовані на розбудову альма-матер. У нас є багато планів, які сподіваємося реалізувати до ювілею – це і оновлення комп’ютерного оснащення, і введення в дію лабораторій, і завершення будівництва блоку поточних аудиторій. Ми вже заручилися підтримкою нашого випускника,також члена Наглядової ради, мера Дніпра Бориса Філатова та голови обласної ради Гліба Пригунова щодо проведення різних заходів у регіоні. А завдяки вашому досвіду із вирішення складних питань в галузі державного управління, впровадження бізнес-проектів ми сподіваємося реалізувати масштабні задуми».

Члени Наглядової ради обговорили коло першочергових питань, що потребують вирішення, та визначилися із відповідальними за реалізацію цих напрямків. Також було прийнято Звернення Наглядової ради до випускників університету.

ІАА «УНІ-прес»
ДНУ ім.О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram