Версія для друку

До Дня студента вагома нагорода – кубок «Битви за виш»

З нагоди Міжнародного дня студента у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара відзначили найуспішніших студентів.

На рахунку багатотисячної молодіжної громади ДНУ багато добрих справ. Більшість студентів оволодіває висотами обраної професії, бере діяльну участь у науковому пошуку, громадській та волонтерській роботі, організації дозвілля.

В урочистому нагородженні взяли участь ректор університету Микола Поляков, проректор з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді Валентин Іваненко, голова ради студентів університету, студент історичного факультету Артем Кравченко. Шестеро студентів – Іван Герасименко, Іван Омельяненко, Анастасія Єрак, Євген Бортульов, Іванна Мушин, Валерія Спіріна – отримали почесний знак «Відмінник ДНУ». Подяками нагороджені ще близько 100 юнаків та дівчат за успіхи в навчанні та науковій роботі, за активну громадську діяльність, за досягнення у спорті, соціальній роботі та художній самодіяльності.

Вітаючи від імені всього викладацького колективу університетську молодь зі святом, ректор Микола Поляков особливо наголошував, що студентські роки є найщасливішими в житті, й побажав юнакам та дівчатам бути успішними, сучасними, вільними – такими й повинні бути сьогодні студенти.

Ректор подякував за співпрацю голові ради студентів університету Артему Кравченку й відзначив, що керівництво університету завжди чекає зустрічей зі студентами й конструктивних діалогів. «Адже лише творче спілкування фінішує з успіхом», – зауважив ректор. Артем, у свою чергу, повідомив приємну новину – студенти ДНУ цього року перемогли у шостому міському міжвузівському турнірі з неформальних видів спорту «Битва за виш», що традиційно проводиться міськрадою до Міжнародного дня студента. Команди органів студентського самоврядування змагалися з 12 конкурсних дисциплін: кіберспорту, боулінгу, більярду, лазертагу, скелелазіння, інтелектуальних ігор «Мафія», «Alias» тощо. Як студент-історик, Артем Кравченко жартома відзначив, що цього року ДНУ виправив історичну помилку, виборовши у шести номінаціях перемогу. Зокрема, першість студенти університету здобули у квест-кімнаті та в турнірі з кіберспорту.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram