Версія для друку

Галузі телекомунікацій потрібні студенти ДНУ

Майбутній перехід на технологію 4G потребує великої кількості фахівців, спроможних вирішувати питання з планування мереж, експлуатації нового технічного устаткування, роботи з клієнтами та персоналом. З цією метою 14 листопада на факультеті фізики, електроніки та комп’ютерних систем ДНУ ім. О. Гончара відбулася зустріч представників компанії Lifecell зі студентами 3-го, 4-го, 5-го курсів кафедри електронних засобів телекомунікації.

Випускник кафедри ЕЗТ Дмитро Бражнік розповідає студентам про власне працевлаштування та досвід роботи у компанії

Компанія проводить відбір талановитих студентів для участі в освітньо-соціальній програмі Jump into life. За дев’ять років існування програми 349 студентів ВНЗ України успішно пройшли навчання в компанії, а 115 найкращих – отримали запрошення стати частиною команди Lifecell.

Програма допомагає студентам визначитися з вибором подальшої кар’єри, спробувати свої сили в реальному бізнесі та відчути переваги роботи в успішній та динамічній міжнародній компанії, надає можливість зробити власний внесок у становлення та подальший розвиток галузі телекомунікації.

HR-мисливець за талантами, експерт по рекрутингу lifecell Евгенія Тереховська доповідає студентам про програму

Конкурсний відбір закінчується у грудні 2017. Цього року компанія запрошує 68 осіб. Термін стажування та проходження внутрішніх тренінгів – лютий – квітень 2018; травень 2018 – захист індивідуального/групового проекту та можливість подальшого працевлаштування.

Компанія запрошує студентів технічних спеціальностей приєднуватися до програми Jump into life, бажає успіхів та натхнення всім учасникам.

Заповнюйте анкету та завантажуйте своє резюме на сайті компанії!

С.В. Бухаров,
заступник декана факультету фізики,
електроніки та комп’ютерних систем з виховної роботи


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram