Версія для друку

Одного разу під Полтавою

За ініціативи ради студентів економічного факультету ДНУ ім. О. Гончара та викладача кафедри статистики, обліку та економічної інформатики Дарії Бесчастної щороку в жовтні студенти відкривають для себе колорит та історію окремих регіонів України. Цьогоріч організували подорож вихідного дня на Полтавщину.

Що для вас осінь?!... Пожовкле листя, небо у хмарах, дощ та меланхолія? Так?! А для нас, економістів, це зустріч зі старими та новими друзями, активність та подорожі!

Як найкраще зрозуміти та відчути дух українського народу та літератури? На наш погляд – відвідавши музей-садибу Івана Котляревського й місця, які надихали Миколу Гоголя на написання своїх творів, пронизаних любов’ю до українського народу та традицій. Студенти згадували як шкільну програму, так і окремі твори, щоб стати переможцями літературної вікторини та отримати сувеніри в подарунок.

«Протягом подорожі ми насолодилися чудовими осінніми краєвидами, історією літературної Полтавщини та дружнім спілкуванням і пікніком», – поділився своїми враженнями студент спеціальності «Економіка» Юрій Гуртовий, який став переможцем танцювального змагання. Студент другого курсу спеціальності «Облік та оподаткування» Олександр Бордусь відзначив всебічне поєднання колориту, естетичних та смакових відчуттів, сміху й співів.

Найяскравішим моментом подорожі стало відвідання Національного музею-заповідника українського гончарства в Опішному, де студенти не тільки познайомилися з історією та технологією ліпки, а й випробували власні сили під час майстер-класу.

У цілому, вважаємо, що для всіх учасників цей день запам’ятається надовго яскравими враженнями, новими знаннями, гарними осінніми фото, дружньою атмосферою та незабутніми веселощами.

Економ – з нами можливо все!

Іванна Мушин, студентка
економічного факультету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram