Версія для друку

«Завтра.ua» – можливості для активних та ініціативних

У Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара пройшла презентація стипендіальних програм Фонду «Завтра.ua».

Університет уже багато років співпрацює з Фондом Віктора Пінчука «Завтра.ua», студенти ДНУ часто стають переможцями конкурсу. Координатор проекту Максим Нарбут відзначив, що минулого року ДНУ був за кількістю подачі заяв лідером серед інших ВНЗ України. Тож такої активності від університету організатори чекають і цього року.

Про можливості та умови конкурсу наукових робіт розповіли його стипендіатки, студентки історичного факультету ДНУ Лада Лесич та Наталія Семенюк. Наталя Семенюк здійснила загальну презентацію проекту, стипендіатами якого за 11 років стали понад 2500 студентів України. Програма надає можливість формувати мережу однодумців – інтелектуальну та ділову еліту України, обмінюватися досвідом, підтримувати одне одного.

Лада Лесич як дворазова стипендіатка поділилася власним досвідом участі у цьому масштабному загальноукраїнському проекті. Дівчина наголосила, що організатори проекту шукають активних та ініціативних студентів, які мають власні оригінальні наукові ідеї та прагнуть їх втілити у реальність. Важливо (але необов’язково) мати лідерські якості, бути відкритим і «не одягати масок». До участі запрошуються студенти 3-6 курсів ВНЗ України. До загальних умов конкурсу належать, зокрема, обсяг наукової роботи – близько 8 сторінок, обов’язкова наявність відгуку наукового керівника про учасника та його роботу, рекомендаційний та мотиваційний листи, копії документів, які підтверджують вашу соціальну активність (якщо така є). Дівчина розповіла, що під час останнього етапу конкурсу відбувається оцінювання особистісного потенціалу учасника, а саме його задатки як проектного менеджера, лідера, також проводяться очні співбесіди з кожним. Лада Лесич побажала усім присутнім стати стипендіатами Фонду «Завтра.ua», тому що, на її думку, такі проекти перевертають усі уявлення та змінюють світогляд, внаслідок чого з’являється впевненість у своїх силах, непереборне бажання реалізовувати власні ідеї й загалом змінювати світ на краще.

Детальніше про конкурс можна дізнатися на сайті zavtra.in.ua

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram