Версія для друку

Директора наукової бібліотеки відзначили почесним званням «Відмінник освіти»

10 жовтня у науковій бібліотеці Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся урочистий захід. Вітання від керівництва та колективу університету з нагоди 80-ліття приймала директор бібліотеки Світлана Кубишкіна.

Заслужений працівник культури України, Світлана Василівна Кубишкіна вже протягом 30 років очолює наукову бібліотеку нашого університету.

Вітаючи талановиту керівницю, ректор ДНУ, член-кореспондент НАНУ, професор Микола Поляков урочисто вручив їй посвідчення та нагрудний знак «Відмінник освіти». Також директор бібліотеки отримала відомчу заохочувальну відзнаку Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів і плідну педагогічну діяльність. А ще – подякою від Координаційного центру діяльності бібліотек ВНЗ України наукової бібліотеки КНУ імені Т.Г. Шевченка. Крім того, Світлана Кубишкіна була нагороджена Почесною грамотою від ректорату та профспілкового комітету ДНУ і грамотою від історичного факультету ДНУ.

Також у цей день Українська бібліотечна асоціація нагородила Світлану Василівну Почесною відзнакою за відданість бібліотечній справі. Зокрема, професійна діяльність директора була висвітлена у статті «Кубишкіна Світлана Василівна – мудрий керівник, досвідчений фахівець, надзвичайна особистість», надрукованій у фаховому журналі «Бібліотечний форум» (м. Київ). А от колектив наукової бібліотеки Дніпровського національного університету підготував біобібліографічний покажчик, у якому висвітлено життєвий шлях та творчу діяльність С. В. Кубишкіної.

Наприкінці святкової зустрічі на честь Світлани Василівни у виконанні студентів університету пролунали літературно-музичні привітання, підготовані Групою аналізу у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді ДНУ.

Заступник директора
наукової бібліотеки ДНУ
Людмила Лучка


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram