Версія для друку

Книга єднає

До дня міста у парку імені Л. Глоби відбулося свято «Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення» під девізом «Книга єднає». Серед запрошених бібліотек різного підпорядкування була представлена й наукова бібліотека Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

До цієї події наша бібліотека підготувала яскравий фоторепортаж під назвою «Наукова бібліотека ДНУ імені Олеся Гончара: бібліохроніка-2017». Зазвичай із метою популяризації та розкриття просвітницької і виховної роботи бібліотеки як структурного підрозділу університету її співробітники проводять для студентів різномасштабні заходи, присвячені державним святам, календарним подіям та датам.

От і до цього свята на розгляд відвідувачів науковою бібліотекою ДНУ був представлений фотовернісаж, який розкрив цікаві літературні зустрічі з авторами книг, та цикл заходів, присвячених Року Японії в Україні. Також молодь отримала флаєри з корисною інформацією про бібліотечні послуги в університетському осередку. А ще надзвичайно приємним і цікавим виявилося наше спілкування з колегами про запровадження нових, креативних форм роботи.

Переконані, що участь наукової бібліотеки Дніпровського національного університету в міських заходах допоможе поширенню інформації про наш університет серед молоді на місцевому й обласному рівнях.

Заступник директора
наукової бібліотеки ДНУ
Людмила Лучка


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram