Версія для друку

Регіональний центр іноземних мов ДНУ розпочав новий навчальний рік

Регіональний центр іноземних мов ДНУ ім. Олеся Гончара розпочав набір слухачів на 2017-2018 навчальний рік. Підготовка у центрі проходить зазвичай за 1- чи 2-річними програмами (250 та 500 годин навчання відповідно) з англійської, німецької, французької, іспанської, китайської та японської мов.

Минулого року Центр став офіційним центром підготовки до Кембриджських іспитів з англійської мови та був нагороджений відповідним сертифікатом і Золотою табличкою Кембриджського екзаменаційного департаменту. Більше того, Центр підтвердив цей статус протягом навчального року і продовжує готувати до міжнародних іспитів з англійської. Так, Регіональний центр іноземних мов ДНУ забезпечує підготовку не лише до складання Кембриджських іспитів, але й до іспитів Pearson Test of English (General) різних рівнів. А пробний тест для Pearson Test of English навіть є випускним іспитом для наших слухачів.

Також у цьому році Центр продовжує розвивати проекти, спрямовані на забезпечення сучасного ефективного викладання іноземних мов та проекти соціального спрямування. Зокрема, проводиться навчання вчителів та викладачів англійської мови з методики викладання англійської як іноземної для підвищення їхньої професійної майстерності та складання міжнародного іспиту Teaching Knowledge Test (TKT).

Крім того, Центр продовжує успішну співпрацю з Дніпропетровською облдержадміністрацією, розпочату іще у 2015-16 н. р. з метою навчання англійської мови демобілізованих учасників АТО та бійців Національної гвардії України. Загалом близько 270 наших воїнів пройшли навчання у Центрі. Ті з них, які навчаються уже два роки, вийшли на досить високий рівень володіння розмовною англійською (Upper-Intermediate), і ми пишаємося їхніми успіхами.

Тож запрошуємо всіх, хто хотів би вивчати іноземні мови, до нашого Центру! Вивчаймо їх разом! Це надзвичайно цікаво, корисно та перспективно!

Регіональний центр іноземних мов
ДНУ ім .О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram