Версія для друку

Вереснева нарада: підсумки і завдання

Конференція трудового колективу ДНУ ім. О.Гончара ухвалила звіт ректора про роботу університету за 2016-2017 н.р. та продовжила дію колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом.

Конференцію трудового колективу відкрив ректор, член-кореспондент НАН України Микола Поляков. Він привітав колег і студентів з початком нового навчального року та побажав творчої наснаги і нових звершень. «2016/2017 навчальний рік був позначений підготовкою до події історичного значення – 100-річчя нашого університету, яке відзначатиметься у 2018 році, – наголосив Микола Вікторович. – Саме на такому ювілейному фоні здійснюватимуться більшість заходів у наступному році. Зусилля нашого колективу спрямовуватимуться на те, щоб рідна Alma мater гідно зустріла цю визначну для всіх наших студентів, працівників і випускників подію, продовжуючи вигранені роками плідної праці традиції».

Ректор проаналізував діяльність університету протягом минулого навчального року, акцентуючи увагу на невирішених проблемах, та окреслив основні завдання на новий навчальний рік.

Зокрема, Микола Вікторович детально проаналізував підсумки вступної кампанії. Згідно з наказом МОН України від 21.07.2017 р. щодо обсягів держзамовлення, для закритих конкурсних пропозицій та результатів широкого конкурсу нашому університету було виділено 795 місць за денною формою навчання (з них за скороченими термінами навчання 108 місць). На заочну форму навчання – 28 місць. Ліцензована кількість місць: на денну форму – 4459, на заочну – 905. Загальна кількість зарахованих на перший курс навчання за освітнім ступенем бакалавра для усіх форм навчання станом на 16 серпня 2017 року – 1728 осіб, з яких зараховані й переведені на місця за державним замовленням – 769 осіб.

План державного замовлення за освітнім ступенем магістра у 2017 р. становив: на денну форму навчання – 774 осіб; – на заочну форму навчання – 41 осіб. Станом на 16.08.2017 р. всього на 1 курс за освітнім ступенем магістра для усіх форм навчання зараховано 1376 осіб: 1029 – на денну форму навчання, 347 – на заочну. На місця за державним замовленням зараховані – 761 осіб.

Зарахування вступників за освітнім ступенем магістра за спеціальністю 081 «Право» буде здійснено до 05 вересня 2017 року.

Також ректор окреслив основні підсумки освітньої, наукової, міжнародної та гуманітарно-виховної роботи, проаналізував фінансово-економічну та адміністративно-господарську діяльність, наголосивши, що реєстрація прав власності університету на нерухоме майно об’єктів та земельні ділянки ДНУ має стати першочерговим завданням відповідальних підрозділів.

Повний текст доповіді

Звіт ректора "Про підсумки роботи університету в 2016/2017 навчальному році"

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram