Версія для друку

Студенти-фізтехівці ДНУ на авіасалоні Ле Бурже

У рамках всеукраїнського освітнього конкурсу «Авіатор» троє студентів-відмінників фізико-технічного факультету ДНУ – Наталія Соловйова, Іван Дубровський (кафедра двигунобудування) та Анастасія Бабаніна (кафедра систем автоматизованого управління) побували на найбільшому в світі міжнародному аерокосмічному салоні Ле Бурже (Париж, Франція).

Переможці конкурсу (зліва направо): Анастасія Бабаніна, Наталія Соловйова, Іван Дубровський

Вони увійшли до сотні переможців конкурсу. Всього ж за поїздку змагалися 6500 студентів технічних спеціальностей із 44 університетів та коледжів України. Конкурсантам потрібно було подолати п'ять складних етапів: тестування з технічних дисциплін, англійської мови, історії авіації і космонавтики, завдання-імпровізації, а також захистити мотиваційну презентацію власного інвестиційного проекту. Експертне журі очолював легендарний авіаконструктор Дмитро Ківа.


У наших студентів залишилося чимало вражень: як, власне, від величезної профільної виставки, що пропонувала 2370 експонатів із 47 країн, так і від краси паризьких краєвидів, а також зустрічей з однолітками і фахівцями авіаційної спільноти з усього світу.

Зазначимо, що студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара вдруге беруть участь у конкурсі «Авіатор». Минулого року переможцем інтелектуальних змагань став студент кафедри систем автоматизованого управління Артем Смирнов.

Завідувач кафедри двигунобудування
Юрій Мітіков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram