Версія для друку

Багато спорту не буває!

Наприкінці минулого тижня відбулося одразу декілька спортивних заходів, які провела на базі палацу спорту кафедра фізичного виховання і спорту Дніпровського національного університету ім. О. Гончара.

Перш за все, хотілося б відзначити феєричне спортивне свято факультетів з фітнес-аеробіки. Красиві і вправні дівчата змагались за пальму першості і кубок переможниць. Перше місце і прихильність суддівської колегії завоювала блискавична й енергійна команда факультету систем і засобів масової комунікації (капітан команди – Марія Туканова).

Майже поряд, у сусідньому залі, відбувався серйозний і виважений турнір з тенісу серед вишів області у рамках ХХVІІІ Універсіади Дніпропетровської області. Наша команда виступала у складі: Олени Глушко (ФМЕ), Діани Домбрян (ФСНіМВ), Оксани Стороженко (ЕФ), Ігоря Носенка (ФП), Артема Кашигина (ФСНіМВ) і Павла Верчика (ФФЕКС) під керівництвом старшого викладача кафедри Марії Присяжної.

У командному заліку перше місце вибороли студенти НМетАУ, друге – ДНУ ім. О. Гончара, третє – ПДАФКіС. Як зауважила тренер нашої команди, цього року досить добре провели свої матчеві зустрічі наші дівчата – Олена Глушко виборола ІІІ місце в особистому заліку, а в парному, разом з Діаною Домбрян – ІІ місце. Великим професійним рівнем відзначились юнаки, посівши третє і четверте місця в особистому заліку, друге в парному розряді.

І нарешті, ще одне змагання, яке є традиційним для весняної пори вже багато років поспіль – міжфакультетська спартакіада з плавання. Незважаючи на велику кількість заходів протягом одного дня, блакитні доріжки нашого басейну не залишились без плавців. Представники усіх факультетів зібралися для запеклої і цікавої боротьби.

Відповідно до положення і програми змагання, переможці визначалися в особистій першості на чотирьох дистанціях як у юнаків, так і в дівчат, а також кожен факультет отримав загальний підсумковий результат.

Отже, переможцями на дистанції 50 м вільним стилем стали: Вікторія Пилипенко (ФП) та Ігор Радевич (ФТФ), 50 м брасом – Катерина Карандаш (ММФ) і Кирило Самойленко (ФФЕКС), 50 м на спині – Єлизавета Рузієва (ХФ) і Данило Мамій (ГГФ), 50 м батерфляєм – Ігор Радевич (ФТФ).

У командній першості І місце вибороли студенти ФФЕКС, ІІ місце – ФПМ, ІІІ місце – ФТФ.

Вітаємо усіх переможців та учасників змагань, бажаємо гарного настрою і майбутніх рекордів!

А вже з 15 по 26 травня 2017 року кафедра фізичного виховання і спорту чекає усіх студентів на великому спортивному заході «Щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення України», який вперше і так масштабно проведе наш навчальний заклад.

Доцент кафедри фізичного виховання і спорту
Ірина Головійчук


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram