Версія для друку

Студентська конференція на факультеті міжнародної економіки

На кафедрі економіки та управління національним господарством факультету міжнародної економіки відбулася щорічна VIII науково-практична студентська конференція «Шляхи адаптації національної економіки до сучасних викликів глобалізації».

Робота проходила за такими напрямами: «Глобальні проблеми, загрози та виклики економічного розвитку», «Вплив міжнародних організацій на спрямування економічного розвитку», «Оптимізація соціально-економічних трансформацій національних економік до сучасних глобалізаційних вимог», «Участь України у сучасних глобалізаційних процесах», «Стан і перспективи людського розвитку в Україні та світі».

У заході взяли участь понад 120 студентів, які навчаються за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями «Управління персоналом та економіка праці», «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародна економіка». Найкращі студенти підготували презентації та виступили з доповідями. Активну учать у заході взяли також студенти-іноземці. За результатами конференції опубліковано науковий збірник.

Ольга Дон,
старший викладач
кафедри економіки та управління
національним господарством


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram