Версія для друку

Тримай себе в тонусі!

Кафедра фізичного виховання та спорту Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара провела щорічне міжфакультетське змагання з «Фітнес-аеробіки». У заході взяли участь команди майже всіх факультетів. Учасниці – прихильниці активного способу життя. Готувалися вони не один тиждень, щоб гідно продемонструвати свій досвід у ритмічній гімнастиці.

Останнім часом прагнення молоді, а особливо студентів, до рухливої діяльності стрімко зросло. Перше, що допомагає їм фізично розвиватися та вдосконалювати себе – здорова конкуренція. Вона є невід’ємною рисою сильної, ініціативної команди.

Учасники міжфакультетського змагання «Фітнес-аеробіка»

«Проведення змагань з «Фітнес-аеробіки» наповнює студентське життя оптимізмом і жвавістю. Сьогодні команди факультетів будуть змагатися у самостійно обраних напрямках аеробіки. Виступ учасників обмежений у часі, тому триватиме до двох хвилин», – прокоментував завідувач кафедри фізичного виховання та спорту ДНУ Володимир Саричев.

А як щодо інших забаганок суддів? Адже окрім часових обмежень, були й інші критерії оцінювання. Компетентне жюрі звертало увагу на техніку виконання та відповідність заявлених стилів: чир-данс, аеро- та класична пластики тощо.

Дівчата, увага! Можливо, ви не знаєте, проте в Україні існують «диво-черевики», завдяки яким можна ефективно схуднути та привести м’язи в тонус. Своїми враженнями поділилася капітан команди факультету систем і засобів масової комунікації «Dark Queen Сrew» Марія Туканова: «Наша команда виступала в спеціальних черевиках вперше. Враження незабутні! Ми отримали «море» задоволення. Чесно, після закінчення змагання зовсім не хотілося знімати їх».

Суддівській колегії на чолі з головним суддею, старшим викладачем Євгенією Коваленко довелося нелегко… Проте нагороди знайшли своїх переможців. Отже, почесне І місце зайняла команда факультету систем і засобів масової комунікації «Dark Queen Сrew»; ІІ місце – студенти факультету психології «Phychogirls», ІІІ місце – команда факультету біології, екології та медицини «Іскра».

Команда «Dark Queen Crew» - переможці змагання

Ще дві команди перемогли в номінаціях: «Модерн» – команда механіко-математичного факультету «М-М – Dance»; «Енергія» – команда юридичного факультету «Воробьёв team» Zumba.

Кубки, медалі та грамоти учасники отримали завдяки підтримці голови виконкому Соборної районної у місті Дніпрі ради Артему Тімарєву та завідувачу відділу в справах сім’ї, молоді та спорту цього виконкому Юрію Цепкову.

Яна Чоботаренко, Наталія Пономаренко
студентки факультету систем і засобів масової комунікації


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram