Версія для друку

Перший у банківській справі

За результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціальності «Банківська справа» студент 4 курсу економічного факультету Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара гр. ЕФ-13-1 Богдан Юрченко отримав диплом І ступеня.

Роботу «Аналіз та оцінка кредитного портфелю банку» юнак виконав під керівництвом доцента кафедри банківської справи, кандидата економічних наук, доцента Л.О. Аксьонової.

За останні 10 років для студентів та їхніх керівників – викладачів кафедри банківської справи традиційною стала успішна участь у Всеукраїнських конкурсах наукових студентських робіт з отриманням дипломів різного рівня відзнаки. Такі конкурси формують покоління молодих науковців та практиків у сфері банківської справи, сприяють реалізації їхніх здібностей та активізації науково-дослідної роботи.

Цього року базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу з відповідної спеціальності було визначено Харківський навчально-науковий інститут Університету банківської справи. Галузева конкурсна комісія рецензувала 43 студентські наукові роботи, що надійшли з 35 вищих навчальних закладів України. Авторів кращих робіт запросили на підсумкову науково-практичну конференцію, яка відбулася 7 квітня.

На підставі відкритого обговорення наукових робіт та наукових доповідей учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія високо оцінила роботу Богдана Юрченка та нагородила юнака дипломом І ступеня. Усі члени конкурсної комісії відзначили, що автор володіє матеріалом на високому рівні та блискуче доводить у дискусії отримані наукові результати.

Вітаємо переможця та його наукового керівника. Бажаємо нових здобутків!

Кафедра банківської справи


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram