Версія для друку

Свято елегантності та краси на Економі

Нещодавно у Палаці студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулася справжня подорож у часі: глядачі та учасники заходу «Містер та Міс Економ-2017» опинилися на вечірці 20-х років ХХ століття – Вечірці Великого Гетсбі. У заході взяли участь п’ятеро найчарівніших дівчат та п’ятеро найхаризматичніших хлопців економічного факультету ДНУ.

Витончені образи, елегантні костюми, музика, веселощі…На сцені учасники показали результат своєї роботи двох останніх місяців: дефіле, танці й творчі номери. Глядачі мали можливість насолодитись співами, грою на барабанах, танцями різних стилів, грою на гітарі та іншими талантами студентів економічного факультету.

Яскраві виступи учасників змусили членів журі довго дискутувати про розподіл титулів. У результаті конкурсанти здобули перемоги в наступних номінаціях:

Містер Економ – Данило Сокуренко

Віце-містер Економ – Владислав Петьков

Містер Харизма – Владислав Пікінер

Містер Галантність – Федір Могильний

Містер Скромність – Владислав Петьков

Містер Артистичність – Данило Сокуренко

Містер Ексцентричність – Павло Марухно

Містер Глядацьких симпатій – Федір Могильний

Міс Економ – Катерина Шевчик

Віце-міс Економ – Тетяна Петелько

Міс Посмішка – Анастасія Шкарупа

Міс Чарівність – Тетяна Петелько

Міс Грація – Катерина Шевчик

Міс Елегантність – Олександра Попова

Міс Романтичність – Анастасія Кондратенко

Міс Глядацьких симпатій – Анастасія Шкарупа

За словами глядачів, конкурс краси студентів-економістів можна назвати найяскравішою подією усіх цьогорічних виступів у Палаці студентів нашого університету.

Голова ради студентів економічного факультету Катерина Іотова зі сцени висловила подяку культурно-масовому комітету, а також викладачам і студентам, які завжди допомагають в організації конкурсу «Міс та Містер Економ», так і будь-яких інших заходів на факультеті. Відтак, з Економом ми зможемо все!!!

Економічний факультет
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram