Версія для друку

Студентка-філолог відзначена за дослідження сучасної прози

Студентка-філолог здобула перемогу на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт.

Студентка 5 курсу факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства Юлія Резніченко стала переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Українська мова, література (у тому числі методики їх викладання)» (секція «Українська література»), що проходив у стінах Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Конкурс відбувався у два етапи: заочний (рецензування робіт); очний у формі науково-практичної конференції (захист робіт претендентами на перемогу). На початку березня для участі в заключному етапі організатори конкурсу запросили авторів найкращих робіт з 28 вишів країни для участі у фінальному змаганні.

Юлія Резніченко презентувала дослідження, присвячене актуальній літературознавчій проблемі – своєрідності відображення образу міста на матеріалі творів сучасних українських письменників Тетяни Малярчук, Галини Пагутяк та Ірини Цілик. Науковий керівник студентки – завідувач кафедри української літератури, кандидат філологічних наук Наталя Олійник. За результатами доповіді та відкритого обговорення наукових робіт журі конкурсу нагородило студентку дипломом ІІ ступеня.

Кафедра української літератури


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram