Версія для друку

Урочисте вручення дипломів магістра зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»

На кафедрі економіки та управління національним господарством факультету міжнародної економіки Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара відбулось урочисте вручення дипломів магістра випускникам спеціальності «Управління персоналом та економіка праці». Із трьох випускників двоє отримали дипломи з відзнакою.

З вітальним словом з нагоди успішного завершення навчання виступили: декан факультету міжнародної економіки, д-р. екон. наук, професор Наталя Стукало та в. о. завідувача кафедри економіки та управління національним господарством, канд. екон. наук Анастасія Сімахова. Вони побажали магістрам з управління персоналом та економіки праці сповна реалізувати набуті знання і навички, професійну компетентність, бути гідними високого звання магістра. Саме від їхньої високопрофесійної реалізації набутих знань залежить організація ефективної та продуктивної роботи персоналу підприємства чи організації.

У свою чергу, випускники подякували викладачам факультету за отримані ґрунтовні теоретичні знання, практикоорієнтовні заняття та створення умов для формування професійної компетентності й одночасно з цим організацію активного студентського життя та «сімейну» атмосферу на факультеті.

Професор кафедри
економіки та управління національним господарством
Олена Каховська


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram