Версія для друку

Благодійний ярмарок на допомогу хворим дітям

На юридичному факультеті Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся благодійний ярмарок. Метою заходу була допомога зі збору коштів для хворих дітей та бажання пробудити в студентах шляхетність і людяність.

Ініціаторами й організаторами ярмарку виступила рада студентів юридичного факультету, а інші студенти факультету радо підхопили цю ідею. Кожен зробив певний внесок: хтось власними руками приготував солодощі, а дехто, наприклад, розповсюджував серед друзів інформацію про захід. Результатом цієї роботи стали зібрана сума у 2 200 гривень, яку витратили на медикаменти для хворих дітей. Кожен, хто взяв участь у ярмарку, без сумніву, заслуговує на повагу.

Проте особливої нашої поваги заслуговують два хлопчики – Данило Іванець та Максим Думов, які щодня змагаються з тяжкою хворобою та залишаються стійкими і сильними духом. Саме цим двом героям і була надана допомога після завершення ярмарку. Звичайно, студентська допомога – це лише краплина в морі, але ми сподіваємося, що вона бодай трохи підбадьорить хлопців!

Данило Палій,
рада студентів юридичного факультету
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram