Версія для друку

Відкрита лекція «Освітні можливості від Європейського Союзу»

У Палаці студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулася лекція директора проекту ЄС «Національний Eразмус+ офіс в Україні» Світлани Шитікової на тему «Освітні можливості від Європейського Союзу». Організаторами заходу виступили Представництво ЄС в Україні та Інформаційний центр ЄС у ДНУ імені Олеся Гончара.

Під час зустрічі Світлана Шитікова презентувала головні особливості та напрями роботи програми Еразмус+, механізми участі студентів і викладачів українських університетів та активних членів громадських організацій у програмах освітньої мобільності.

Проректор з науково-педагогічної роботи у сфері міжнародного співробітництва ДНУ Михайло Д’яченко розкрив особливості участі нашого університету в програмі Еразмус+. Він детально зупинився на процедурі проведення конкурсу для участі студентів у програмах навчальної мобільності з європейськими університетами-партнерами, інформація про які зазвичай викладається на сайтах університету та міжнародного відділу та розсилається до структурних підрозділів.

Пані Шитікова закликала присутніх бути активними, тримати зв’язок з міжнародними відділами університетів або ж навіть самостійно пропонувати закордонних партнерів для співпраці, а також підкреслила, що найголовнішим для участі у програмі є бажання та вмотивованість.

Лекція викликала зацікавленість у присутніх студентів і співробітників ДНУ та інших ВНЗ міста і регіону, про що свідчила велика кількість їхніх запитань.

Координатор Інформаційного центру ЄС
у ДНУ ім. Олеся Гончара
Богдан Грушецький


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram