Версія для друку

Студентки-економістки ДНУ перемогли на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Студентки спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» економічного факультету ДНУ ім. О.Гончара Марія Шибецька та Дарія Криштак стали переможницями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом «Економіка та управління підприємствами», що проходив на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Зокрема, магістр першого року навчання Марія Шибецька отримала диплом І ступеню за наукову роботу виконану під керівництвом доктора економічних наук, професора Тетяни Валеріївни Гринько.

Одногрупниця Марії, Дарія Криштак на конкурсі була нагороджена дипломом ІІІ ступеню. Свою наукову роботу Дарія виконувала під керівництвом кандидата економічних наук, доцента Вероніки Григорівни Бикової.

Організатори заходу також відзначили високий професійний рівень наукових керівників. Вони заслужено були нагороджені грамотами за високий професіоналізм, плідну працю та підготовку студентів-переможців.

Колектив кафедри економіки та управління підприємством ДНУ вітає переможців конкурсу та їх наукових керівників і бажає їм творчого натхнення!

Кафедра економіки та управління підприємством
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram