Версія для друку

Відкрита лекція з менеджменту політичних проектів

Факультет суспільних наук і міжнародних відносин Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара із лекцією з менеджменту політичних проектів відвідав міський голова м. Кам’янського Андрій Білоусов.

Візит відбувся в рамках викладання дисципліни «Ресурси політичних кампаній. Практикум з політичних проектів», яка входить до магістерської програми спеціальності «Політологія».

Під час виступу Андрій Леонідович ознайомив студентів ДНУ з практичними підходами у реалізації проектів на рівні місцевих громад. «Зараз у Кам’янському реалізується значна кількість проектів у сфері ЖКГ, вуличної безпеки, надання адміністративних послуг. Усі вони фінансуються, в тому числі, й за рахунок грантової допомоги. А орієнтиром у наших вимогах до команд, які здійснюють ці проекти, є відповідальність та креативність», – відзначив А. Білоусов.

«Міський голова м. Кам’янського Андрій Білоусов має успішний досвід реалізації інфраструктурних, соціальних та культурних проектів в інтересах розвитку територіальної спільноти. Впевнені, що його знання будуть корисними для удосконалення практичної підготовки наших майбутніх фахівців з політичного управління», – підкреслив завідувач кафедри політології ДНУ Олексій Третяк.

Проектний менеджмент сьогодні є одним із базових елементів політичної діяльності, адже реалізація проектів передбачає всебічну оцінку політичної ситуації, обґрунтування самих проектів, визначення цілей та послідовності політичних дій. «У процесі складання власних політичних проектів наші студенти отримують широкі фахові знання з політичного менеджменту, кризового аналізу, політичного аналізу й прогнозування. Тому кафедра політології ДНУ планує подальшу співпрацю з лідерами проектного менеджменту в галузях державного управління та місцевого самоврядування», – наголосив Олексій Анатолійович.

Кафедра політології
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram