Версія для друку

Команда факультету міжнародної економіки вийшла у фінал CFA Research Challenge

Команда студентів факультету міжнародної економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара перемогла у першому етапі глобального інвестиційного конкурсу CFA Research Challenge.

Разом з науковим керівником – кандидатом економічних наук, доцентом Наталею Красніковою студенти ДНУ потрапили до 16 найкращих команд та вийшли у фінал конкурсу CFA Research Challenge in Ukraine 2016-2017. Університетська команда складається зі студентів 2-5 курсів факультету міжнародної економіки, а саме: Андрія Редченкова, Діани Мудрак, Ксенії Гесленко, Данила Садовського, Дмитра Прокопця. Ментором команди виступила дипломований спеціаліст CFA, ACMA/CGMA, CIA, представниця компанії Pricewaterhouse Coopers, випускниця ДНУ – Світлана Засухіна.

Студенти ДНУ разом з ментором команди Світланою Засухіною на Kick-Off Meeting у Києві

CFA Institute Research Challenge є щорічним міжнародним конкурсом, який дозволяє студентам вищих навчальних закладів отримати практичний досвід та інтенсивну підготовку в галузі фінансового аналізу у співпраці з провідними спеціалістами галузі. Студенти працюють у командах для того, щоб якнайкраще вивчити і проаналізувати акції компаній. Усі учасники набувають реального досвіду, оскільки виконують роль аналітиків: пишуть аргументовані звіти та представляють свої рекомендації перед провідними міжнародними аналітиками. Цього року понад 4000 студентів з більш ніж 865 університетів з усього світу взяли участь у місцевих змаганнях.

У фінальному етапі в Києві команда нашого університету буде змагатися з представниками провідних українських вищих навчальних закладів з понад 10 регіонів. Команда-переможець отримає право представляти Україну на регіональному етапі конкурсу в Чехії. Побажаємо перемоги нашим студентам!

Факультет міжнародної економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram