Версія для друку

Програма «Реальна політика» – комунікаційний майданчик для майбутніх політологів

Перший спаринг «Реальної політики» відбувся 21 лютого. Під час диспуту студенти-політологи ДНУ ім. О. Гончара, поділившись на чотири команди, мали просувати інтереси політичного лідера.

Кожна команда обирала сучасного політика, висловлювала позицію свого лідера з конкретної проблеми політичного розвитку країни та відповідала на жорсткі запитання суперників та експертного журі. Тобто студенти-політологи змагалися в умовах, наближених до реальних.

Ініціатором програми «Реальна політика», яка втілюється за підтримки голови Дніпропетровської облради Гліба Пригунова, стала кафедра політології ДНУ разом з «Молодіжним центром Дніпропетровщини». Мета спарингів – створення комунікаційного майданчика для професійних політологів.

Виступи кожної команди оцінювали експерти, конкуренти та глядачі, останні – шляхом таємного голосування бюлетенями. За результатами трьох раундів спарингу визначилася команда-переможець.

Організатори «Реальної політики» так визначили основні принципи цієї спаринг-програми:

1. Реалізм. Спаринги проходять в умовах, максимально наближених до реальних: дискусія між командами реальних політиків з актуальних питань.

2. Професіоналізм. Спаринги проходять у професійному середовищі політологів.

3. Драйв. Спаринги передбачають щирий інтерес у всіх учасників, емоційну і динамічну дискусію з найгостріших питань, з використанням найсміливіших аргументів.

Кафедра політології ДНУ впевнена, що завдяки цьому новому комунікаційному майданчику студенти-політологи зможуть пройти професійний спаринг і втілити в реальність отримані теоретичні знання. А також одночасно продемонструвати свій потенціал професійним політологам, які вже домоглися успіху в різних галузях: політтехнологіях, управлінні, бізнесі, ЗМІ, громадській діяльності. У результаті, молоді політологи зможуть активніше інтегруватися в професійне середовище, а діючі політологи – ефективно підбирати кадри для професійних проектів.

Кафедра політології


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram