Версія для друку

Палац студентів запрошує разом провести День усіх закоханих

До Дня всіх закоханих народний театр-студія «Маски» Палацу студентів ДНУ ім. О.Гончара підготував для глядачів виставу «В каждой шутке…», створену за п’єсою Еріка-Емманюеля Шмітта «Тектоніка почуттів».

«Ця історія – зовсім не є вигаданою. Вона про те, як іноді недоречний жарт чи просте непорозуміння може зруйнувати те, що ми вважаємо справжнім коханням! Тут французький драматург надає глядачеві можливість самому зробити висновки щодо початку та кінцівки своєї п’єси», – пояснює режисер, заслужений працівник культури України Ігор Трахт.

Переглянути виставу «В каждой шутке…» глядачі зможуть 14 лютого 2017 року о 18:30 у Великій залі Палацу студентів ДНУ.

А вже 15 лютого 2017 року народний театр-студія «Маски» представить наступну роботу – виставу «Строй» (за п’єсою «Полковник і птахи» болгарського драматурга Христо Бойчева).

«Війна та кохання одночасно! Чи є це божевіллям? Чи, може, то життя диктує нам свої закони? Глядачеві й тут буде над чим поміркувати», – наголошує режисер.

Отже, чекаємо на вас, шановні студенти, 14 та 15 лютого 2017 року у Великій залі Палацу студентів ДНУ о 18:30! Безкоштовні запрошення можна отримати на вахті Палацу.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram