Версія для друку

Перемагають найкращі!

Протягом листопада і перших днів грудня на базі спортивного комплексу Дніпропетровського національного університету відбувся міжфакультетський турнір з волейболу. Переможцем стала команда факультету прикладної математики.

Як зазначив головний суддя змагань Ігор Білявський: «Цього року ігри відрізнялися запеклою, але чесною спортивною боротьбою. Саме в такій грі наприкінці минулого тижня й визначився переможець цього турніру».

Але про чемпіонів трохи згодом. Спочатку хотілося б сказати про гарний стан спортивного майданчика, неупереджене суддівство і чудову підготовку збірних команд факультетів. Саме командна підготовка принесла найбільше задоволення уболівальникам, які відвідували змагання, тому що кожен факультет був представлений своєю командою з шести польових гравців (гарних і вправних хлопців), а також певною кількістю запасних. «Дуже приємно спостерігати за своїми одногрупниками в незвичному амплуа. Оскільки ми звикли бачити один одного в навчальних аудиторіях, а на волейбольному майданчику це зовсім інше. Дякуємо організаторам турніру за такі надзвичайно приємні емоції», – розповіла уболівальниця команди переможців.

Турнір відбувався за олімпійською системою, згідно з якою команда, що програла, вибуває з турніру. Команда-переможниця переходить в інше коло змагань. Таким чином, після проведення основних ігор, визначаються команди, які проведуть матчі за призові місця.

Так, цього року у півфіналі, в дуже запеклій і напруженій грі, ІІІ місце вибороли представники фізико-технічного факультету. А тріумфатором турніру стала команда факультету прикладної математики. Фінальну гру вони проводили з командою факультету фізики, електроніки і комп’ютерних систем.

Переможці турніру - команда факультету прикладної математики

Переможці турніру - команда факультету прикладної математики

Радість хлопців не мала меж, оскільки за всю історію існування факультету – це перша перемога в такому турнірі. Тож щиро вітаємо переможців: Владислава Лободу, Миколу Арутюнова, Євгена Дубовка, Валерія Козійчука, Дмитра Михайлика, Даниїла Омельчака та їхнього наставника й викладача Марію Присяжну.

Доцент кафедри
фізичного виховання і спорту
ДНУ ім. О.Гончара
Головійчук Ірина


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram