Версія для друку

Перший день зими зустріли спортивним святом!

Кафедра фізичного виховання і спорту Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара провела велике спортивне свято – Танцювальний ринг «З Україною в серці!».

Захід був присвячений Дню гідності та свободи. «Проведення свят університетського рівня, коли студенти, незалежно від курсу і факультету, збираються й активно проводять вільний час – важливий і необхідний елемент об’єднання студентської молоді, що сприяє збільшенню рухової активності й покращенню здоров’я і настрою молоді, – відзначив завідувач кафедри фізичного виховання та спорту Володимир Саричев. – Безперечно, враховуючи масштабність заходу, приємно відзначити зацікавленість студентів нашого вишу у підтриманні і збереженні національних інтересів Української держави, шануванні патріотизму і мужності громадян, утвердженні ідеалів свободи і демократії».

Збірні команди факультетів виступили за наступними номінаціями: танцювальна композиція або мікс у стилі хіп-хоп, стріт-денс, брейк, латина, фламенко, танго, диско, рок-н-рол, джаз-фанк, спортденс, контемп, народні танці.

На розгляд суддівської колегії винесено виступи 17 команд. Оцінювалися синхронність, артистизм, стиль виступу, відповідність виступу заявленому стилю та дотримання часового регламенту.

Цього року усі команди продемонстрували високий рівень підготовки і організації. Кожна мала власний стиль, костюми і надзвичайну підтримку уболівальників.

Отже, переможцями у номінаціях стали:

- Mix dance – команда «Psychogirls» (факультет психології);

- Естрадний танок – команда «Breaking bad» (хімічний факультет);

- Хіп-хоп – команда «Economik team» (економічний факультет);

- Контемп – команда «The dreamers» (факультет прикладної математики);

- Джаз-фанк – команди «Dark queen crew» і «Tigers» (факультет систем і засобів масової комунікації та факультет суспільних наук і міжнародних відносин);

- Джайв – команда «E-motion» (геолого-географічний факультет);

- Джаз-модерн – команда «Сepheid» (філологічний факультет);

- Диско – команда фізико-технічного факультету.

Головний суддя Танцювального рингу Євгенія Коваленко нагородила всіх переможців призами і грамотами.

Надзвичайно тепло приймали і підтримували показовий виступ студентки третього курсу геолого-географічного факультету Наталі Шаповалової та вокальні номери Ірини Семенюк (факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства) і Дениса Маліка (випускник факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем).

Вітаємо переможців і призерів свята, бажаємо гарного настрою, наснаги і здоров’я! Запрошуємо до Палацу спорту у квітні 2017 року на змагання з фітнес-аеробіки.

Доцент кафедри
фізичного виховання і спорту
Ірина Головійчук


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram