Версія для друку

Студенти-правники побували в якості викладачів

Студенти п'ятого курсу юридичного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара Ірина Моденко, Катерина Закржевська та Яна Єрух провели студентам Дніпропетровського індустріального коледжу профорієнтаційну роботу та лекції на тему «Відповідальність неповнолітніх».

Під час виступу кожен із лекторів намагався висвітлити найважливіші аспекти, розповісти найбільш розповсюджені склади злочинів, такі як: хуліганство, крадіжка, легкі тілесні ушкодження, середньої тяжкості та тяжкі, злочини у сфері обігу наркотичних засобів, їхніх аналогів та прекурсорів. Також розповіли про права споживачів відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів», про діяльність поліції та процедуру огляду і допиту неповнолітніх осіб.

«Ми із задоволенням надали відповіді на запитання, що цікавили аудиторію, та домовилися про наступний захід – екскурсію до музею історії ДНУ. Це був цікавий експеримент, у нас залишилися позитивні враження від коледжу, вихователів та студентів. Сподіваємося, що наша робота піде на користь студентам коледжу: аби вони задумалися перед тим, як щось вчиняти», – розповіла п’ятикурсниця Ірина Моденко.

Юридичний факультет
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram