Версія для друку

Шануємо Героїв!

Вийшов черговий випуск студентського радіо «ГончарFM» факультету систем і засобів масової комунікації ДНУ ім. О.Гончара, присвячений учасникам бойових дій у зоні АТО – українцям, які захищають кордони країни на Сході та вірно служать Батьківщині.

volans

«Люди, що були на війні, заслужено відзначають своє свято – День Захисника України. І це не порожні слова, вони дійсно захищали Батьківщину, нас із вами, наші життя і мирне життя наших дітей. Вони давали присягу служити вірно і віддано. І цей випуск присвячений саме таким людям – відважним та безстрашним, тим, хто не боїться віддати своє життя заради інших. У ньому ми не лише вітаємо всіх справжніх чоловіків та захисників нашої держави зі святом, але й згадуємо полеглих героїв, які вічно житимуть у наших серцях! Слава Україні! Героям слава!», – говорять студенти-журналісти.

Відтак, у новому випуску факультетського радіо можна послухати про студентський волонтерський рух, інтерв’ю з Романом Зіненком, добровольцем батальйону «Дніпро-1», автором книги «Іловайський щоденник», а також інтерв’ю з колишніми студентами-журналістами нашого університету, які стали свідками подій в зоні АТО – Максимом Мірошніченком та Артемом Дубиною.

Прослухати новий випуск можна на нашому сайті

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram