Версія для друку

До Всеукраїнського дня бібліотек

30 вересня Наукова бібліотека Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відсвяткувала Всеукраїнський день бібліотек.

До Храму знань були запрошені викладачі та студенти ДНУ ім. О. Гончара. Святкові привітання колективу пролунали від директора Світлани Кубишкіної, заступника директора Людмили Лучки, голови профспілки Світлани Стецюк. Теплі слова пошани та безмежної вдячності бібліотечним працівникам висловили постійні читачі: професор геолого-географічного факультету Любов Зеленська, доцент хімічного факультету Наталя Кондратюк, співробітниця групи аналізу у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді Наталя Щербак, директор видавництва «Ліра» Оксана Нечай. Приємною несподіванкою було музичне вітання студента юридичного факультету Богдана Андрейчика, який не тільки професійно виконував класику, але й представив власний музичний твір «Натхнення».

У святковий день для відвідувачів була підготовлена різноманітна програма, до якої входили BookСrossing, презентація книг видавництва «Ліра», стенд «Бібліотечний вернісаж», виставки «Українська вишиванка» та «Прекрасне руками наших майстринь». Зацікавленість першокурсників хімічного факультету викликала екскурсія-подорож до «Таємничих куточків бібліотеки». Там відвідувачі знайомилися з оригінальними книгами від «малюків» до «великанів». Завдяки бібліоквесту «Знайди свою книгу» кожен бажаючий спробував зорієнтуватись у двохмільйонному фонді.

Свято проходило в дружній атмосфері, сприяло зростанню іміджу Наукової бібліотеки ДНУ та її можливостей.

Наукова бібліотека
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram