Версія для друку

Альманах «Грані» включено до Index Copernicus International (ICI)

Нещодавно науково-теоретичний альманах «Грані» пройшов реєстрацію в міжнародній наукометричній базі даних Index Copernicus International (ICI) і отримав Сертифікат ICI Journals Master List.

Фахове видання, засновниками якого є Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара та ГО «Центр соціально-політичних досліджень», регулярно виходить із 1998 року. Вже протягом 18 років науково-теоретичний альманах «Грані» знайомить наукову спільноту зі здобутками вчених у галузях філософії, історії, соціології та політології.

Зокрема, в журналі публікуються результати наукових досліджень вітчизняних та зарубіжних авторів українською, англійською та російською мовами. Публікації у «Гранях» дозволяють ученим не лише здобути визнання в наукових колах України, а й бути представленими на міжнародному рівні, отримувати відповідні рейтинги та індекси цитованості. Все це, безумовно, сприяє підвищенню авторитету української науки у світі.

Довідка: Index Copernicus International (ICI) – одна з найавторитетніших міжнародних наукометричних баз даних, яка володіє всіма відповідними інструментами оцінки наукової продуктивності, що дозволяють відстежувати і встановлювати значимість наукових публікацій, внеску окремих вчених та науково-дослідних установ.

Переглянути випуски альманаху «Грані» ви можете на офіційному сайті Дніпропетровського національного університету імені О.Гончара за посиланням:http://www.dnu.dp.ua/zbirnik/grani/38

Редакція альманаху «Грані»


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram