Версія для друку

Музичний День Незалежності в ДНУ

25-річчя Незалежності України Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара відсвяткував великим концертом творчої молоді та студентства.

На сходинках старовинного Потьомкінскього палацу дніпрянам та гостям міста феєричне дійство подарували народна студія сучасного вокалу «Мрія», народна циркова студія «Радуга», ансамбль скрипалів «Овація», народний ансамбль танцю «Веселка», народний театр танцю «La vie» та гурт «Фрітата». Концерт тривав більше двох годин, і глядачів ставало дедалі більше.

Багато родин з дітлахами не змогли втриматися та співали й танцювали разом зі студентами-виконавцями. Молоді артисти завзято співали українських пісень та розкривали свої таланти. Лунали як сучасні, так і народні пісні, які кожен знає з дитинства, а на святі нашої держави вони набули особливого значення.

Саме Дніпропетровський національний університет дає можливість не лише навчатися своїй справі, а й розкриває дарування дітей та молоді, які народилися за час незалежності, виховуючи справжніх патріотів рідної землі.

Багато людей висловили слова вдячності за творчий подарунок, який подарував справжній святковий настрій всім, хто завітав до парку імені Т. Шевченка.

Ось так на День Незалежності Палац студентів відкрив новий творчий сезон!

Палац студентів ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram