Версія для друку

Ми сильні, коли ми разом!

Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара продовжує доводити, що благодійність досяжна! У Палаці студентів відбувся вечір на підтримку студента факультету систем та засобів масової комунікації, майбутнього журналіста Дмитра Борисенка. Зараз хлопцю 19 років, він навчається на 2 курсі журфаку і бореться з онкологічним захворюванням – саркомою Юінга. На жаль, хвороба поступово прогресує, але усіма силами Діма намагається протистояти їй!

Увесь факультет систем та засобів масової комунікації об'єднався, щоб допомогти хлопцю. І викладачі, і студенти одразу відгукнулися на прохання про допомогу.

У ради студентів ФСЗМК виникла ідея провести благодійний вечір, який і відбувся у Палаці студентів 23 травня. У підготовці концерту взяли участь студенти з усіх факультетів. Захід пройшов на дуже високому рівні!

Особливо приємно, що своїми виступами Діму підтримали не тільки творчі колективи університету, а й такі відомі дніпровські гурти як Red.Cat.Fish, TheLakes, Piloers, хореографічні колективи ArtPeople, DDC та ін.

Взяв участь у концерті і соліст гурту «Відверто» Євген Назарук. «Якщо буде потрібна ще якась допомога – маякуйте. Справа у вас майже свята, так що сил треба докладати. Гарно у вашому середовищі, дуже якось тепло, душевно. Концерти такими рідко бувають» – сказав нам Євген вже після заходу.

Діму підтримали навіть наші футболісти! Роман Зозуля та Валерій Лучкевич записали відео, в яких звернулися до дніпровців із закликом про допомогу.

Голова студради ФСЗМК Єлизавета Супрун дуже задоволена концертом. «Результат перевершив всі наші сподівання! Вдалося зібрати 3,300 грн. за один вечір, не дивлячись на те, що було не дуже багато людей. Але у будь-якому разі всі учасники та гості залишилися задоволеними», – розповідає Ліза.

Дійсно, найнеочікуванішим для організаторів стало те, що на концерт прийшло зовсім мало студентів. І це не дивлячись на серйозну інформаційну підтримку. Мабуть, не всі ще по-справжньому готові до благодійності.

У загальній сумі за 2 тижні на допомогу Дімі було зібрано близько 11,000 грн.

Сьогодні ще важлива будь-яка фінансова допомога!

Реквізити: 4149 4978 3686 8523

Отримувач: Ларіонова Ніна (мама)

Студентка факультету систем і засобів масової комунікації
ДНУ ім. О. Гончара
Катерина Нікітенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram