Версія для друку

Концерт під відкритим небом

Підведені підсумки щорічного студентського конкурсу художньої самодіяльності – міського фестивалю «Студентська весна». Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара став рекордсменом за кількістю виступів. Особливість цьогорічного фестивалю – в рамках звітного концерту учасників пройшла презентація вищих навчальних закладів міста.

Починаючи з минулого року, фестиваль «Студентська весна» за ініціативи студентів ДНУ проводиться не в приміщенні Палацу студентів, а в парку Шевченка, де організовуються багато цікавих локацій для всіх мешканців нашого міста. Саме цю ідею використали організатори міського фестивалю цього року при підведенні підсумків головного студентського конкурсу художньої самодіяльності.

До початку заходу на центральній алеї парку пройшла презентація вищих навчальних закладів міста. У кожного була окрема територія, на якій студенти розповідали і рекламували свій ВНЗ старшокласникам з різних шкіл міста. А потім кращі виконавці отримали дипломи лауреатів. Знайомтеся з переможцями, які представляли ДНУ:

Сергій Адамський та Денис Тищенко з факультету суспільних наук і міжнародних відносин;

Народна циркова студія «Радуга» (керівник – Тетяна Золотова);

Народна студія сучасного вокалу «Мрія» (керівники – Оксана Рудковська та Дмитро Свинаренко);

Дует солісток Народної студії сучасного вокалу «Мрія» у складі Аліни Гроховської (факультет міжнародної економіки) та Катерини Шевчик (економічний факультет);

Денис Мулік з факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем;

Зразковий театр танцю «Рассвет» (керівники – Людмила та Ольга Вінокурови);

Збірна команда КВН «180 і вище»;

Ганна Коршунова (факультет систем та засобів масової комунікації).

Також у рамках церемонії нагородження оголосили переможців конкурсу відеоробіт, який проходив у рамках фестивалю. Відеороботи представляли виключно команди студентських ТБ. Перемогли команди різних ВНЗ, у тому числі, ДНУ.

Журі було непросто визначитися з найкращими, тому що цього року концерт талантів ДНУ, що проходив у День відкритих дверей університету, тривав більше дев’яти годин. Можна впевнено сказати, що ДНУ ім. О. Гончара – рекордсмен за кількістю виступів. Адже всього було представлено на конкурс на одинадцяти звітних концертах усіма ВНЗ близько 200 номерів, а концерт нашого університету в парку складався з такої ж кількості виступів за один день!

Палац студентів
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram