Версія для друку

У ДНУ відбулись студентські дебати з питань сталого розвитку

У Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара відбувся відбірковий тур студентських дебатів з питань сталого розвитку.

Захід пройшов у рамках Тижня сталого розвитку, який ініційований Національною мережею університетів-партнерів спільного проекту ПРООН/ЕС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Студентам були запропоновані наступні теми для обговорення: «Будь-який мир краще війни», «Врятувати Україну від кризи можна шляхом зміни керівництва старшого покоління на молодих фахівців у різних галузях», «Використання природних ресурсів у якості джерел енергії вирішить проблему із підвищенням тарифів на існуючи».

Команди гідно представили свої доповіді, ставили гострі запитання, наводили аргументи, продемонстрували знання з питань сталого розвитку, глобальних проблем людства.

За результатами дебатів журі оголосило переможцем команду факультету міжнародної економіки у складі Григорія Калюжного, Максима Помазана, Владислава Чадюка.

Команда представлятиме Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара на Всеукраїнських студентських дебатах з питань сталого розвитку, що відбудуться в Одесі в травні 2016 р.

Марина Литвин,
завідувач кафедри міжнародної економіки
і світових фінансів


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram