Версія для друку

Гордість факультету міжнародної економіки ДНУ

Студенти ДНУ імені О.Гончара, які отримують вищу освіту за напрямом «Туризм», посідають призові місця на Всеукраїнських наукових конкурсах. Нещодавно студентка кафедри менеджменту та туристичного бізнесу Тетяна Філь отримала диплом ІІІ ступеню на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з напряму «Туризм».

Другий етап конкурсу проходив у Львівському інституті економіки і туризму у формі підсумкової студентської науково-практичної конференції. До участі були запрошені 21 молодий вчений із вищих навчальних закладів різних регіонів України.

Темою своєї наукової роботи Тетяна обрала: «Паркові території як перспективні атракційні об’єкти Дніпропетровської області». У дослідженні було розглянуто теоретичні основи паркового туризму, визначено стан паркового забезпечення області та надано класифікацію парків, сформовано систему показників для оцінки привабливості парків, а також визначено комплексний показник атракційності окремих парків Дніпропетровська.

Це вже не перший конкурс, в якому Тетяна Філь брала участь. Студентка веде активне наукове життя: займає призові місця на конкурсах, має багато публікацій та з успіхом отримує престижну вищу освіту у Дніпропетровському національному університеті ім. О.Гончара.

Вітаємо Тетяну та бажаємо творчого натхнення і наукових успіхів!

Кафедра менеджменту та туристичного бізнесу
факультету міжнародної економіки
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram